U nedjelju (25. srpnja) održana je redovna skupština HPD-a Malačka za prethodnu godinu. Skupština nije mogla biti održana ranije zbog pandemije i epidemioloških mjera, a i sada je održana u posebnim okolnostima.
Na skupštini je pročitano izvješće o radu Društva u protekloj godini, izvješća sekcija (vodička i markacistička), financijsko izvješće, izvješće o stanju oružarnice i izvješće o radu doma.
Nadzorni odbor i Sud časti podnijeli su svoja izvješća. Iz svih je izvješća vidljivo da Društvo ide u dobrom smjeru te da većina članova podržava promjene koje se događaju zbog “generacijske smjene” i pandemije koja nas je sve natjerala na prilagodbe. Iz financijskog je izvješća vidljivo da Društvo povlači novčana sredstva kroz razne natječaje i pazi na trošak pa smo godinu završili u dobrom plusu.
Na kraju skupštine podijeljeno je 10 priznanja HPS-a (brončanih i srebrnih) našim dugogodišnjim i zaslužnim članovima.
Nakon skupštine održana je zabava uz hranu, piće i muziku uživo. Prekrasno je bilo vidjeti članove svih generacija kako se zajedno druže i zabavljaju do kasno u noć.
Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji, članovima koji su donijeli svoje slatke/slane delicije. Hvala ekipi koja je pripremila odličnu večeru i svima vama koji ste pomogli u kuhinji.
Hvala našem Mateju na poklonima koje je donio u ime svog matičnog društva UP “Raduša” iz Uskoplja.
Ovom prilikom zahvaljujemo našim starijim članovima, ljudima koji su u HPD Malačku uložili puno truda, rada i ljubavi i sve to prenijeli na mlađe naraštaje. Mi se možemo samo nadati da ćemo nastaviti vašim stopama.
                                                                                                                                                                                                                     Uprava Društva
Galerija (+ 6 slika)