U domu na Malačkoj, jučer je u kasnim poslijepodnevnim satima održana redovna izvještajna skupština.

Nakon utvrđenog kvoruma, predsjednik društva Zvonimir Perica, otvorio je skupštinu uvodnim pozdravom nakon kojega su uslijedili himna te minuta šutnje za sve preminule planinare.

Potom su uslijedila izvješća.

Blagajnica Blanka Plazonja izvijestila je članove o financijskom stanju našega društva te u što se ulagao novac u prošloj 2022. godini.

Izvješće o radu doma podnijela je tajnica društva, Kristina Šustić Vulas,

Oružar Slaven Jozić, izvjestio je prisutne o završenom projektu kojim je preuređena prostorija oružarnice, te čime je sve ista, što se opreme tiče obogaćena u protekloj godini.

Rad izletničke sekcije iznijela je njihova voditeljica Ivana Jozić, pa nas je podsjetila na iznimno uspješan broj odrađenih izleta u protekloj godini, kao i na povećanje članova izletničke sekcije, odnosno dvoje novih vodiča A standarda i četvero pripravnika istog standarda.

O radu markacističke sekcije, u ime odsutnog im voditelja Igora Laurića izvijestila je članica sekcije Mara Listeš.

Objema sekcijama smo iznimno zahvalni, jer svaka u domeni svoje sekcije ulaže mnogo vremena, truda i rada, a sve kako bi nam omogućili siguran i bezbrižan boravak u planinama.

Nadzorni odbor s izvješćem je predstavila Ivna Odak, čime su utvrdili kako nisu naišli na nikakve nepravilnosti u radu društva, a predsjednik Suda časti, Jakov Miletić, izvijestio je sve prisutne na lijepe i manje lijepe stvari s kojima su se u protekloj godini suočili.

Sa željom da naše društvo i dalje bude na ponos svim svojim članovima, da se razvija i raste na svim područjima planinarstva,

pozdravljamo vas do iduće Skupštine

Galerija (+ 8 slika)