Dragi svi,

s veseljem najavljujemo, a ujedno i pozivamo na Dane planinara Dalmacije koji će se održati od 01. do 03.09.2023. godine na Malačkoj.

Za vas smo pripremili brojne atrakcije, planinarske ture, gastronomske delicije, degustaciju autohtonih kaštelanskih vina, glazbeni program i još brojna druga iznenađenja koja garantiraju dobru zabavu sva tri dana trajanja ove manifestacije.

Detaljan plan i program:

Petak, 1.9.2023.

15:00 Otvorenje skupa

Skup ćemo službeno otvoriti u 15:00 sati kada će biti otvoren i Info pult na kojem se možete prijaviti. Ukoliko ste planirali doći ranije, dobrodošli ste, samo se obavezno javite u dom, kako bismo vas uputili do mjesta predviđenog za kampiranje. Prilikom prijave svaki sudionik će dobiti bon kojim si osigurava besplatan ručak u subotu.

19:00 Putopisno predavanje Sanja i Vinči

Subota, 2.9.2023.

6:00 – Kava i čaj prije planinarskih tura

6:30 – Jutarnje planinarske ture

Grupa A – sv. Ivan Biranj – Orlovo gnijezdo – povratak na dom (očekivano vrijeme povratka oko 13 sati)

Grupa B – sv. Ivan Biranj – izvor i lokva Birnjača – povratak na dom (očekivano vrijeme povratka oko 10 sati)

14:00 Besplatan ručak za sve sudionike

15:00 Sastanak predstavnika društava

16:00 Poslijepodnevna tura

Planinarskom stazom se spuštamo do Gospe od Stomorije i Biblijskog vrta na kojemu će biti organizirana besplatna degustacija lokalnih vina i proizvoda. Planirani povratak na dom je turističkim vlakićem

Zapadni dio Kozjaka, bogat je raznim nezahtjevnim i dobro markiranim planinarskim stazama. U blizini doma nalazi se i penjalište Orljak, a ispod Kozjaka sniva sedam bisera, sedam Kaštela. Stoga, svi oni koji iz raznih razloga neće sudjelovati u organiziranim turama, slobodni su sami organizirati svoje vrijeme, a mi ćemo vam rado pružiti sve informacije, ukoliko su vam potrebne.

21:00 Večernji program uz bend Diktatori

U petak i u subotu navečer će se po pristupačnim cijenama ispred doma moći kupiti hrana i piće.

Nedjelja, 3.9.2023.

8:00 Kava i čaj na domu

11:00 Podjela zahvalnica i zatvaranje skupa

*Molimo one sudionike koji neće ostati do nedjelje, da se pri odlasku jave na Info pult kako bismo im uručili zahvalnice

Presretni što ćemo vas ugostiti, veselimo se vašem dolasku!

Do skorog viđenja!

 

 

Galerija (+ 1 slika)