Dragi članovi, od ove godine svoju članarinu osim u gotovini možete platiti i na račun Društva. Članarina, kao i do sada, iznosi 100 kn za seniore, 70 kn za umirovljenike te 50 kn za djecu. Uplatu možete izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom u pošti ili banci. Markicu ćete moći preuzeti na prvom sljedećem društvenom izletu, odnosno prema dogovoru s blagajnicom ili tajnicom Društva. Podatci za plaćanje su:

 

Primatelj: HPD Malačka-Donja Kaštela, Kneza Višeslava 4, 21216 Kaštel Stari

IBAN:HR4024070001100568220

Model plaćanja: HR02

Poziv na broj primatelja: OIB uplatitelja

Opis plaćanja: Članarina za 2021. godinu za ime i prezime

 

Članarinu možete uplatiti i za više osoba s tim da ukupan iznos mora odgovarati zbroju iznosa svih članarina. U opisu plaćanja treba navesti imena članova za koje se plaća članarinu. Iza imena svakog člana za kojega se plaća članarinu u zagradi treba staviti kategoriju člana S (seniori), U (umirovljenici), D (djeca). U nastavku je primjer što treba napisati u rubrici „Opis plaćanja“ pri uplati članarine za 3 člana iz iste obitelji, bez obzira radi li se o plaćanju uplatnicom ili internet bankarstvom.

Opis plaćanja: Članarina za 2021. godinu za Ivan Horvat (S), Ivana Horvat (S) i Iva Horvat (D)

NAPOMENE: Ukoliko plaćate općom uplatnicom istu je nakon uplate potrebno poslati (fotografirati, skenirati) blagajnici Blanki Plazonja na Viber (091/193-1153) ili tajnici Kristini Šustić Vulas na WhatsApp (091/533-6212). Osobe koje još nisu članovi Društva i bivši članovi koji su izgubili status člana i dalje će trebati osobno doći u Društvo kako bi ispunili pristupnicu te preuzeli člansku iskaznicu.