Poslije duge dvije pandemijske godine, napokon smo dočekali naše tradicionalno blagdansko druženje.

Naš tradicionalni božićno-novogodišnji domjenak održao se 17.12.2022. u našem domu na Malačkoj.
Odlična hrana, puno smijeha, dobro raspoloženje naših članova te bogat zabavni program, recept su za zabavu do ranojutarnih sati.

Zaslužnim članovima podijelili smo priznanja HPS-a . U znaku brončane reprezentacije, našlo se sedam brončanih i jedno srebrno priznanje. Na taj način smo se zahvalili za godine uloženog volonterskog rada kojim su doprinijeli napretku našeg društva.

Ove godine imali smo najbogatiju lutriju do sada zbog čega smo zahvalni  našim donatorima i našoj Ivani koja je organizirala tombolu.
Uz božićne plesne hitove održao se ples srca. Sudjelovalo je deset članova, a plesni podij su budnim okom pratili članovi žirija: Senka Bilić, Ivana Perica i Slaven Jozić. Pobjedu su uvjerljivo odnijeli Vedrana i Zvone, a kao nagradu zasladili su se tortom.

Naše vrijedne članice ispekle su i donijele kolače. Pregršt vrsta predivnih okusa što je samo otežalo izbor najbolje slastice, međutim  pobjedu su odnijele princess krafne naše Sanje.

Ovu prekrasnu noć začinili smo  vatrometom. Točno u ponoć kad su se kazaljke sklopile, nebom se rasulo tisuće kristala, a uz prijateljski stisak ruke i zdravicu poželjeli smo si sretne nadolazeće blagdane te uspješnu planinarsku godinu pred nama.

Veliko hvala našem predsjedniku Zvoni i Upravnom odboru za organizaciju. Posebne zahvale idu našim vrijednim čladovima koju su na čelu s domarima Marom i Markom u blagdansko ruho umotali naš dom, i pripremili prefini blaganski stol.

Hvala i čelnim ljudima našeg Grada koji su svojim dolaskom uveličali ovu našu noć.

Bilo da blagdane provodite u finim postolama, udobnim papučama ili gojzericama, želimo vam da ih provedete u ljubavi, zdravlju i veselju.
Sretnu i veselu nadolazeću godinu, želi vam HPD Malačka!

Galerija (+ 21 slika)