Tradicionalno druženje HPD-a Malačka povodom božićnih i novogodišnjih blagdana upriličili smo 20. prosinca 2019. Zbog povećanog broja članstva po prvi put božićno-novogodišnju noć nismo održali na domu Malačka, već u restoranu Ino. Zabavi je prisustvovalo 80-ak članova i prijatelja našeg društva.
Vrhunska hrana, fenomenalna usluga i odlična svirka benda Ludwig rezultirali su zabavom do ranih jutarnjih sati.

Svim prisutnima podijeljeni su plan i program izleta za 2020. godinu te stolni kalendari.
Naše vrijedne članice ispekle su i  donijele kolače te smo birali najbolji kolač. Pobjedu je uvjerljivo odnijela Ivana Perica i za nagradu dobila kuhaču i bijeli rum (za kolače naravno).

Kao i svake godine, imali smo tradicionalni ples srca. Na podiju se borilo desetak parova, a pobjedu su odnijeli Ljiljana Galić i Miro Radić.
Našeg dugogodišnjeg člana Željka Kafadara ženska ekipa Malačke iznenadila je velikom kiticom i na taj mu način zahvalila na svim onim divnim kiticama cvijeća koje nam bere na našim planinarskim turama.

Ove godine imali smo najbogatiju lutriju do sada, izvučeno je preko 15 nagrada koje su obradovale naše članove. Bilo je tu filsa, rukavica, čeonih lampi, štapova, stolica za kampiranje, termosica, a najvrjedniju nagradu (ruksak) odnijela je naša draga, sad već bivša školarka, Marijana Novaković.

Ono što naša druženja čini bogatijima i ljepšima svakako je složnost među generacijama. Na druženju je puno novih članova, ali i članova koji su od prvog dana osnutka društva tu. Vidjeti ih kako se zajedno zabavljaju, plešu, razgovaraju, izmjenjuju mišljenja oko planinarske opreme…….neprocjenjivo.

Galerija (+ 27 slika)