Ovu nedjelju, 13.11. održan je naš 2. dječji izlet.  Ni najavljena prognoza naše najmlađe nije spriječila da se u velikom broju odazovu zovu planine. Željno su dočekali taj dan, a kako im je bilo, opisala je naša uvijek nasmijana Maja Perica.

 

“Ovo jutro okupljanje u devet. Puno odraslih, a još više djece. Malo po malo, korak po korak, prešli smo i najteži dio. Mala pauza, ali HEY! Put još nije gotov. Još je tu kratak put pred nama.

Putem smo vidjeli kojeg psa koji svojim lajanjem kao da nam žele reći DOBRO JUTRO! Pri samom kraju puta počela je padati malena kišica, ali ona nas nije spriječila da napravimo zajedničku sliku sa predivnim pogledom na naša lijepa Kaštela.

Konačno smo stigli na dom! Domari su nas dočekali sa toplim čajem i uštipcima. Kada smo pojeli išli smo vanka igrati graničara, igre s laštikom i franje. Kiša je ponovno počela padati, sada sve jače i jače. Sada svi u dom!

Kap po kap, riječ po riječ. Naši vodiči održali su nam predavanje o prvoj pomoći i pokazali nam neke osnovne čvorove. Nakon održanog predavanja iz kojeg smo naučili puno toga novog, nastavili smo se družiti. Neki su se igrali, neki pričali, a neki pleli čvorove. Roditelji su počeli dolaziti po svoju djecu i tako završava naš današnji izlet. Prekrasan dječiji izlet “Stazom noćnog uspona” uz puno smjeha i veselja.

Svima preporučam da sljedeće godine s nama prošetate naš tradicionalni izlet Noćni uspon na Malačku.

Do sljedećeg izleta, Maja Perica.”

Galerija (+ 10 slika)