HPD Malačka tradicionalno njeguje i održava brojne planinarsko-prijateljske odnose. Tako je bilo i u vikendu za nama kada smo uz dva organizirana izleta unutar našega društva, sudjelovali i na Mihovilskim danima planinara u Trilju. Taj se međunarodni susret održava svake godine u organizaciji PD Jelinak iz Trilja povodom Dana grada Trilja i blagdana Sv. Mihovila. Ove se godine susret održao na predjelu Žlabina kod skloništa Sv. Mihovil. Tijekom trodnevne manifestacije kroz planinarski je kamp prošlo 150 posjetitelja planinara iz desetak planinarskih društava. 
Proteklog su vikenda i naši prijatelji iz Livna proslavili svoj dan grada te su tom prigodom planinari iz PD Cincar održali tradicionalni skup planinara na Kruzima gdje se nalazi njihov dom. S ovim nas društvom veže dugogodišnje prijateljstvo i niz zajedničkih uspomena.
Ove smo godine, nažalost, zbog pandemijskih okolnostina oba događanja sudjelovali u malom broju, ali nadamo se da ćemo već sljedeće godine našim prijateljima pružiti ruke i družiti se bez tereta i ograničenja. 
Galerija (+ 4 slika)